Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενου αυτού του ιστοτόπου είναι πρωτότυπο και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Δικαιώματα Χρήσης για τους αναγνώστες του ιστοτόπου

Οι αναγνώστες δεν έχουν κανένα δικαίωμα αναδημοσίευσης – αναδιανομής του περιεχομένου του ιστοτόπου εκτός από τις εξής περιπτώσεις:

  • Σε περίπτωση που οι αναγνώστες επιθυμούν να αναδημοσιεύσουν ή συμπεριλάβουν σε δικά τους παράγωγα έργα τα κείμενα, άρθρα, οδηγούς του παρόντος ιστοτόπου, ή τμήματα αυτών, πρέπει να παρέχουν, σε εμφανές σημείο ή στη βιβλιογραφία τους, υπερσύνδεσμο (link) που να οδηγεί απευθείας στη διεύθυνση που βρίσκεται το κείμενο, άρθρο, οδηγός.
  • Όλες οι αναρτώμενες φωτογραφίες και βίντεο που βρίσκονται στην Καρτέλα-Κατηγορία “Φωτογραφίες” δημοσιεύονται σε αυτό τον ιστότοπο με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Οι φωτογραφίες και βίντεο που βρίσκονται στην Καρτέλα-Κατηγορία “Φωτογραφίες” αποτελούν υλικό δημιουργίας του captainlinux . Η εμπορική χρήση αυτού του υλικού απαγορεύεται ρητά. Εάν επιθυμείται να αξιοποιήσετε εμπορικά αυτό το υλικό, επικοινωνήστε μέσω E-mail ή με κάποιο άλλο τρόπο που αναγράφεται στην σελίδα επικοινωνίας του ιστοτόπου. Για Μη-εμπορική χρήση υποχρεούστε το παράγωγο έργο ή αναδημοσίευση σας να φέρει την ίδια άδεια πνευματικών δικαιωμάτων καθώς και να συμπεριλάβετε στο παράγωγο έργο ή αναδημοσίευση σας αναφορά στον captainlinux ως δημιουργώ και σύνδεσμο προς την δημοσίευση που περιέχει το υλικό (Ακολουθεί παράδειγμα αναφοράς στο τέλος αυτής της σελίδας).

Οι φωτογραφίες και βίντεο που μπορεί συνοδεύουν τα άρθρα και τους οδηγούς (Καρτέλες-Κατηγορίες “Άρθρα” & “Οδηγοί”) δεν πρέπει να αναδημοσιεύονται καθώς μπορεί να εμπεριέχουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

Παράδειγμα Αναφοράς

Φωτογράφος: captainlinux Διαθέσιμο στο: {Υπερσύνδεσμο προς τη δημοσίευση στο captainlinux.gr} Δημοσιεύθηκε με άδεια: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License